Waar moet je beginnen met comfortverbetering?

Een comfortabele plek om te wonen en werken is in deze tijd geen luxe meer. Vaak willen we een nog beter binnenklimaat. De gebouweigenaar wil graag zo laag mogelijke kosten. Maar waar moet je beginnen met het optimaliseren van je gebouw of installatie?

Wil je meer informatie over comfortverbetering, neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

REGELTECHNISCH ONDERHOUD

Gericht onderhoud is de sleutel tot het succes.

Je gebouw of installatie monitoren, bewaken maar ook optimaliseren en onderhoud adaptief plannen is noodzakelijk voor de huidige Smart Buildings.

Samen met Ommnia Systems hebben wij hier een schaalbaar platform voor ontwikkeld opgebouwd uit 3 modules: 

#1 CORRECT PLATFORM

Snel en eenvoudig veilig toegang tot industriële installaties en gebouwbeheersystemen

#2 PREVENT PLATFORM

Dé slimme totaaloplossing voor het verduurzamen van al je machine- en gebouwbeheersystemen

#3 PREDICT PLATFORM

Alle data, trends én  onderhoudsmeldingen overzichtelijk in één dashboard

HOE WERKT HET?

Meer inzicht in je gebouw en installatie met als doel
optimalisatie, verduurzamen en dus winst.

Dit kan door het verzamelen van allerlei data (Big data) en deze vervolgens écht te gebruiken.
Dit kan zelfs automatisch met een Ommnia platform #3.
Resultaat is natuurlijk een goed binnenklimaat, prestatieverhoging, comfortverbetering,
verduurzaming van gebouwen en installaties. 

Het platform bestaat uit:

#1 CORRECT PLATFORM

Snel en eenvoudig veilig toegang

Snel en eenvoudig veilig toegang tot al jouw industriële installaties en gebouwbeheersystemen. Toekomstbestendige, betrouwbare, veilige en gebruiksvriendelijke technologie.

Door gebruik te maken van de veiligste hardware en software is dit een van de meest complete oplossingen die op dit moment te verkrijgen is. 

#2 PREVENT PLATFORM

Inzicht in al jouw gebouwen en installaties

Het Prevent Building is een Gebouwbeheer Platform en geeft antwoord op het ontbreken van een gecentraliseerd platform voor machine- en gebouwbeheer. Het platform bevat de verschillende aspecten zoals, een Veilige-Afstandsbeheer-verbinding, beheren, configureren van alarmen, back-up en beheer van software, ondersteuning voor nagenoeg alle gebruikte scada- en gebouwbeheersystemen en is toegankelijk voor regeltechnisch installateurs, installateurs, adviseurs, gebouweigenaren en gebruikers.

#3 PREDICT PLATFORM

Alle data overzichtelijk in een dashboard

Al jouw data, trends én voorspellend onderhoud overzichtelijk in één dashboard. Dus geen verrassingen. Doordat de berekeningen binnen de Data Collectie Module worden gemaakt voordat deze worden verzonden naar de IoT Cloud, wordt de data geoptimaliseerd. Zo worden er niet onnodig veel gegevens verstuurd en hoeven we niet onnodig opslagcapaciteit te verspillen.

MEER WETEN OVER

Ommnia is in 2019 opgericht om installateurs te helpen data uit installaties veilig én intelligent te ontsluiten met innovatieve technieken. Ommnia Systems is een uitkomst voor installateurs om te optimaliseren en energie en kosten te besparen voor de eindgebruikers.

Waar staat Ommnia Systems voor:

Ommnia staat voor allesomvattende dienstverlening in de industriële- en gebouwenautomatisering. Ommnia wil zich in dienst stellen van de ondernemer in de meet- en regeltechniek om zo optimaal te kunnen aansluiten bij de wensen van klanten.

Duurzaamheid en kwaliteit voorop, omdat dat zichzelf terugbetaald. Ommnia werkt met de betrouwbare A-klasse componenten van Secomea om uw data van A naar B te brengen.

De oplossing sluit aan bij alle type regelaars in je installaties. Met het platform van Ommnia Systems kun je voorspellen wanneer onderhoud nodig en voorkom je storingen.

Laat je informeren & inspireren

Wij delen graag onze kennis met onze klanten. Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Dat kan!

Onze projecten waar we trots op zijn

Wij zijn trots op onze projecten waar wij een steentje aan hebben kunnen bijgedragen. Om je een beeld te geven welke projecten dat zijn hebben wij er een aantal voor je op een rijtje gezet. 

Cookies verbeteren de gebruikservaring en helpen deze website beter te maken. Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid