Met onze expertise ondersteunen wij waar nodig

Onze diensten bestaan uit advies op het gebied van Smart Buildings zoals: productiehallen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen en woningen.

Wil je weten hoe we dat doen neem dan contact met ons op.

ADVIES NODIG?

Wij ondersteunen waar nodig

Ieder project van Jaro Controls begint met een gedegen advies. We staan uitvoerig stil bij je wensen en brengen in kaart wát je nodig hebt. Met Jaro als bron van kennis in regeltechniek kunnen wij vraagstukken beantwoorden waarvan u de kennis misschien niet in huis heeft. 

Welke behoefte past bij uw vraagstuk?

In het belang van gebouweigenaren en duurzaamheidsdoelstellingen moet gebouwautomatisering uitgroeien tot een volwaardige discipline. Hierin kunnen wij een belangrijke rol spelen.

Wij beginnen met het monitoren van je gebouw of installatie. Daarna volgt er een rapportage met een advies om je installatie te verbeteren. Oplossingen hiervoor zijn bijvoorbeeld sensoren ijken, een goed onderhoudsprogramma of defecte componenten vervangen.

Allereerst verzamelen we de gegevens van je energieverbruik. Daarna analyseren en bekijken we wat de oorzaak van het hoge energieverbruik is. Daarna geven we advies en handvaten om de oorzaak te verhelpen.

Door goed inzicht in de prestatie van de installatie kunnen wij gericht onderhoud aansturen. Door prestatieborging toe te passen genereren wij inzicht en kun je onderhoudskosten besparen.

Wij denken in oplossingen

Geld besparen?

Dit kan vaak al door de installatie juist in te stellen. 70% van de installaties staan niet optimaal ingesteld en verbruiken daardoor meer energie terwijl nog steeds niet het gewenste resultaat wordt behaald.

Dit doen we door eerst te inventariseren en documentatie en instellingen te verzamelen. Nadat het geheel beoordeeld is, wordt bekeken wat er bereikt kan worden door de instellingen te optimaliseren. Mocht dit alleen niet voldoende zijn, dan kan er een advies volgen om de installatie te verbeteren door componenten te vervangen of door een onderhoudsprogramma op te stellen.

Klimaat

Het binnenklimaat is voor je medewerkers en machines van groot belang. Prestatievermogen hangt vast aan de omgevingsinvloeden. Om dit te besturen en te beheren is een gebouwbeheersysteem (GBS) onmisbaar in uw installatie.

Door de verregaande isolatiemaatregelen die tegenwoordig getroffen worden, is van een natuurlijke ventilatie nauwelijks nog sprake. Wanneer de aanwezige luchtbehandelinginstallatie er voldoende voor zorgt dat oude, verbruikte lucht constant wordt vervangen door nieuwe verse lucht, is dat geen probleem. Helaas is vaak sprake van een simpelweg koelen en weer in omloop brengen van oude lucht. De temperatuur blijft daardoor wel dragelijk, maar toch ontstaat een onaangename atmosfeer. Dat veroorzaakt klachten als een teruglopend concentratievermogen, branderige ogen, irritaties van de luchtwegen, uitslag en voortdurende vermoeidheid en dat wil je niet.

Optimaliseren

Bedrijfsblind? Wij geven je graag advies en onze visie over de laatste stand in de Smart Buildings.

Met onze jarenlange ervaring kun je rekenen op een 100% oplossing die het beste bij je past. Een installatie met beperkingen? Denk hierbij aan een budget, bestaande situatie, wensen om je installatie te bedienen of simpelweg gewoon de beste oplossing.

Onze projecten waar we trots op zijn

Wij zijn trots op onze projecten waar wij een steentje aan hebben kunnen bijgedragen. Om je een beeld te geven welke projecten dat zijn hebben wij er een aantal voor je op een rijtje gezet. 

Laat je informeren & inspireren

Wij delen graag onze kennis met onze klanten. Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Dat kan!

Cookies verbeteren de gebruikservaring en helpen deze website beter te maken. Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid