Onze projecten waar we trots op zijn

Om je een beeld te geven wat we zoals doen en met welke projecten we ons de afgelopen tijd hebben bezig gehouden hieronder een klein overzicht.

ONZE PROJECTEN

Green Valley Estate Deurne

Verduurzamen hippisch centrum

Green Valley Estate ligt niet alleen in een groene omgeving, maar wil ook duurzaam zijn in alle opzichten. Daar hoort ook slimme regeltechniek bij. 

Wij zijn daarin sparringpartner als het gaat om het slim aansturen van de installatiedelen en het adviseren over, en optimaliseren/vervangen van, bestaande installatiedelen. Een koppeling met het reserveringssysteem is daarbij een voorbeeld om efficiënt te sturen zonder concessie te doen aan het comfort.

Een continu proces waarbij monitoring cruciaal is.

Danone

Regeltechnisch onderhoud

Voor locatie Haps leveren wij support op de regeltechniek voor de productieruimten. Tevens worden alle machines veilig via Secomea verbindingen voor externe gebruikers benaderd.

De Onderwijsspecialisten

Optimaliseren en standaardiseren

Op meerdere locaties, welke ook in de tijd zijn toegevoegd, zijn diverse regelsystemen verouderd en worden omgebouwd. Met de wens om ook te standaardiseren is gekozen om alle locaties een voor een om te bouwen naar Br Controls regelsystemen en installatiedelen zo nodig te verbeteren of zelfs te vervangen.

Medical Building Solutions

Regeltechniek voor operatiekamers

We hebben voor dit project een regelkast geleverd. Er is een groot beeldscherm naadloos in de wand gebouwd. Wij visualiseren hierop real-time condities zodat men kan zien dat het veilig is om te opereren. Daarnaast dragen we ook zorg voor het bewaken van medische gassen, de noodstroomvoorziening en het aansturen en opwekken van stoom, warmte en koude. Kortom wij verzorgen en bewaken de randvoorwaarden van de operatiekamer en overige ruimtes.

Verhees & van Dijk

Duurzaamheid centrum Deurne

Showroom met innovatieve en duurzame oplossingen zoals regelkast, energie dak, warmte pompen, verlichting enz. Op afspraak kun je samen met een van onze medewerkers dit pand bezoeken om een kijkje te nemen.

De Wasstraat Herent (B)

De totaaloplossing voor de klimaatregeling

De geleverde besturingskast en bijbehorende bekabeling stuurt diverse systemen voor ventilatie, koeling en verwarming van de wasstraat en kantoorgedeelte.

Het pand wordt gekoeld door eerst vrije koeling aangevuld met adiabatische koeling en tot slot warmtepomp die samen voor een zo minimaal mogelijk verbruik zorgen. Een project waar afstemming op installatiedelen optimaal is toegepast.

Cobb Vantress Heteren

Vuiltank met debietregeling

Deze productielocatie met kippenstallen leverde op momenten te veel afvalwater naar het gemeenteriool. Om dit te doseren is er een buffertank geplaatst met een maximaal debietregeling. Voor beheer op afstand en uitmelden van storingen (bijvoorbeeld niveaulimieten) is een SiteManager van Secomea toegepast.

HQ ASR (fase 1) Utrecht

Hardware engineering

Voorbeeld van een deelopdracht waarbij we enkel engineering voor naregelingen, ventilatiesysteem en warmteverdeling hebben uitgevoerd.

  • Opstellen van I/O lijsten
  • Engineering ontwerp schakelkasten
  • Materiaalselectie

Bernhoven Ziekenhuis Uden

Assistentie oplevering regeltechniek

Dit project bestond uit het In-bedrijfstellen van het ventilatiesysteem en warmteverdeling met naregeling. De controle van systemen en herstellen van montage, aansluitfouten en het bijhouden van controlelijsten en revisie schema’s.

Villa Venlo

Koelen en verwarmen met ijsbuffer

Deze moderne locatie is voorzien van een van een complete besturing gekoppeld aan het KNX domotica. Warmteopwekking middels ijsbuffer en zon/lucht collectoren, WTW ventilatiesysteem, afvalwaterput zijn onderdelen welke slim worden aangestuurd.

Weten welke dat allemaal zijn? We laten dit graag zien in een demo.

Bilderberg Hotel Amsterdam

Verduurzamen en forse reductie van energieverbruik

Deelopdracht voor software engineering t.b.v. de complete klimatisering voor alle hotelkamers en het gehele tapwatersysteem.

LUMC Leiden

Drukregeling Spinklersysteem

Om het sprinklersysteem goed te laten werken is een constante druk van belang. Dit hebben we opgelost door met 6 stuks frequentieregelaars Danfoss VLT 30kW pompen gestaffeld op te schakelen.

Humankind

Slimme ketelsturing

Locaties die onnodig verwarmt worden was dagelijkse kost. Hiervoor is een ketelsturing aangebracht welke in de centrale portal te beheren is. Hierdoor is een aanzienlijke besparing op gasverbruik gerealiseerd.

Laat je informeren & inspireren

Wij delen graag onze kennis met onze klanten. Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Dat kan!

Cookies verbeteren de gebruikservaring en helpen deze website beter te maken. Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid