IPF Electronic

Bow logo

IPF Sensortechniek is een familiebedrijf dat in 1982 is gestart met het ontwikkelen van sensoren en producten voor de industriële automatisering. Het omvangrijke assortiment bestaat uit sensoren voor uiteenlopende toepassingen, waaronder hoog temperatuur inductieve sensoren, camerasensoren, cilinderschakelaars, visionsystemen en veiligheidslichtschermen. IPF Sensortechniek heeft sensoren voor iedere situatie en omgeving. Wilt u meer informatie over wat de sensoren van IPF Sensortechniek voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag persoonlijk bij u op bezoek om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Camerasensoren

Een slimme camerasensor die alles kan zien en meten, dat is de camerasensor van IPF Sensortechniek. De camerasensoren van IPF Sensortechniek zijn gemakkelijk te integreren in uw productieproces en systemen.

U kunt de camerasensoren gebruiken voor het vergelijken van:

 • Locaties
  Ligging op contouren, locatie van randen, locatie van cirkels en de locatie van tekstregels.
 • Vormen
  Afstand, cirkel, hoek, randen en positie.
 • Kenmerken
  Contrast, gebiedsgrootte, helderheid, patroonherkenning en contouren.
 • Identificatie
  Barcode, matrixcode en tekst.

Met de bijgeleverde software stelt u gemakkelijk de camerasensor in slechts enkele stappen in. Heeft u liever dat de sensoren en de bijbehorende software voor u wordt geïnstalleerd, geen probleem wij doen dit graag voor u.

Wilt u meer weten over de camerasensoren van IPF Sensortechniek of een specifieke camerasensor, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer over de camerasensoren van IPF Electronic

Hoog temperatuur inductieve sensoren IPF Sensortechniek

De hoog temperatuur inductieve sensoren van IPF Sensortechniek kunnen informatie verzamelen tot een temperatuur van 230 graden Celsius. Wilt u bijvoorbeeld weten wat de snelheid van een transportband in een oven is, dan kunt u hiervoor de hoog temperatuur inductieve sensoren van IPF Sensortechniek gebruiken.

Bent u op zoek naar een hoog temperatuur inductieve sensor zoals bijvoorbeeld camerasensoren of wilt u meer weten over deze sensoren, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie over hoog temperatuur inductieve sensoren