Software engineering

Bow logo

Het bestek en uw specifieke eisen aan de installatie, beschreven in de regeltechnische omschrijving, zijn het uitgangspunt voor het engineeren van de op maat geschreven software.

Software

Voordat we de software in bedrijf stellen, doorlopen we altijd een uitgebreid controleprotocol. Aan de hand van een checklist controleren we de software op volledigheid en functionaliteit. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale kwaliteit! De geschreven software is op basis van logicad geprogrammeerd. De bediening in de beheerschil is per product verschillend.

Leveranciers welke op basis van logicad hun hardware aansturen zijn o.a. :

  1. EasyIO
  2. Br Controls
  3. Siemens

 

EasyIO levert innovatieve producten voor Building Energy Management Systems (BEMS’s). Lage kosten, hoge energiebesparingen, minder apparaten en software, meerdere protocollen, eenvoudige integratie en draadloos zijn de sleutelwoorden.

EasyIO biedt innovatieve producten voor BEMS’s, die worden gebruikt in grote infrastructuurprojecten en die perfect zijn voor alle soorten gebouwen.

De controllers van EasyIO verlagen de softwarekosten van BEMS’s aanzienlijk, omdat ze meerdere protocollen kunnen combineren, zoals Sox, BACnet, Modbus, EnOcean en Web API. De vele energiebesparingsmogelijkheden van EaysIO producten, de eenvoudige manier om ze in nieuwe of bestaande BEMS te installeren en te onderhouden, het gebruik van minder apparaten en minder software in een BEMS en de draadloze mogelijkheden van deze producten, verlagen ook de kosten, voor systeemintegrators en eigenaren van gebouwen. Dit alles betekent een belangrijke paradigmaverschuiving in energiebeheersing.

 

Br Controls ontwikkelt volledig zelfstandig de producten en levert Web-based besturingssystemen voor technische installaties. Vooruitstrevend, maar tegelijkertijd functioneel bewezen in de inmiddels ruim 4000 geleverde installaties.

De systemen van Br Controls onderscheiden zich door hun open en transparante karakter en zeer gebruikersvriendelijke intuïtieve bediening.

logo Siemens

Het Siemens-portfolio van HVAC-producten biedt een veelomvattend programma van HVAC-systemen en -producten voor elk gebruiksgebied en elke technische toepassing.

De HVAC-componenten zijn optimaal afgestemd, zodat u niet alleen profiteert van de minimale installatie- en bedrijfskosten, maar ook van een hoge mate van beveiliging tegen storingen.

Terug