BRT30 multi-plafondsensoren

Bow logo

BRT30 multi-plafondsensor speelt in op flexibele indeelbaarheid

Kantoorgebouwen worden steeds vaker voorzien van glazen wanden. Daarnaast is er steeds meer vraag naar een flexibele inrichting van ruimtes. De BRT30 multi-plafondsensor speelt perfect in op deze trends. De BRT30 multi-plafondsensor is een sensor die eenvoudig softwarematig aangepast kan worden wanneer er nieuwe functionaliteiten worden aangepast of wanneer behoeftes wijzigen. Dit is belangrijk, aangezien sensoren continu verder ontwikkeld worden.

BRT30 multi-plafondsensor als ruimteregelaar

De BRT30 multi-plafondsensor is een geweldig hulpmiddel bij ruimteregeling, waarbij klimaat, verlichting, positiebepaling en zonwering in één systeem zijn geïntegreerd. De plafondsensor is uniek vanwege het feit dat ruimtetemperaturen gemeten worden op basis van een infrarood weerkaatsingsmethodiek. De sensor meet continu de temperatuur van deuren, plafond, wanden, vloeren, meubilair en mensen in de ruimte. Daarnaast wordt er een vochtigheidsmeting uitgevoerd op basis waarvan de ruimte wordt geklimatiseerd.

Gezond binnenklimaat creëren

De BRT30 multi-plafondsensor middelt onder andere eventuele verlichting en zonwering. Dit gebeurt efficiënt, exact, snel en doeltreffend. De plafondtemperatuurmeter waakt voor teveel warme lucht in een ruimte. Dit zorgt voor een optimaal comfort en een gezond klimaat in de ruimte. Er wordt tevens voldaan aan de LEED- BREEAM- en WELL-certificeringscriteria.

iBeacon geïntegreerd in multi-plafondsensor

iBeacon staat voor apparaten die een bluetooth low-energy-signaal uitzenden. Het signaal kan gebruikt worden om nauwkeurig de afstand te bepalen van smartphone naar sensor. Zo kunt u met behulp van de BRT Remote app precies zien waar de sensoren zich bevinden in het pand. Dit levert vooral voordeel op in grotere gebouwen. Twijfelt u of het voordeel biedt aan uw pand? Neem contact op en onze experts helpen u verder.

Neem contact op

Voordelen van de sensor

De sensor is uitermate geschikt voor bedrijven die voor een energieneutraal pand gaan. Om dit te kunnen realiseren is het belangrijk dat er data is m.b.t. de afmetingen van een ruimte, het effect van de verwarming, -koeling en -ventilatie. Deze data wordt gegenereerd uit de plafondsensoren die de ruimte continu doormeten. Op basis van deze data kan het binnenklimaat nauwkeurig aangepast worden. Dit biedt voordelen zoals meer comfort en een minimaal energieverbruik.

Ervaar de BRT30 multi-plafondsensoren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de BRT30 multi-plafondsensoren? In ons pand in Oeffelt kunt u de BRT30 multi-plafondsensoren komen ervaren in onze demo-opstelling. Wij zullen samen met u bekijken in hoeverre het interessant is om de BRT30 multi-plafondsensoren mogelijk te gaan gebruiken. Wij hopen u snel te kunnen begroeten!

Neem contact op