Bow logo

Blog

Priva regelaar hoeft niet vervangen te worden

< Terug naar overzicht
Toch blijven werken met bijvoorbeeld en Priva HX regelaar

KPN gooit de analoge lijnen dicht, maar wij hebben de oplossing hoe je toch met oudere seriële regelaars kunt blijven werken. Zo hoef je die niet te vervangen wanneer je dit niet wil. Wij kunnen namelijk nog steeds data uit deze analoge controllers krijgen.

Zo hoef je niet a la minuut te switchen naar digitale controllers, maar kun je op termijn overstappen wanneer het jou uitkomt. We zorgen dat zowel de oude en nieuwe controllers bereikbaar blijven om op afstand te monitoren.

Dus heb je bijvoorbeeld een Priva of Siemens regelaar die gekoppeld is aan een serieel modem? Dan hoef je niet meer te wanhopen, want wij kunnen hiermee aan de slag samen met de beveiligde oplossing van Secomea. Door middel van Secomea kunnen we alle projecten 24/7 simultaan bereikbaar zijn. Geniaal natuurlijk!

Secomea SiteManager

Vandaar dat de Secomea SiteManagers worden gebruikt om meerdere seriële verbindingen veilig te verbinden met het internet. Storingen worden dan doorgestuurd naar de servicemonteurs. Tevens kunnen de nieuwe Priva BlueID regelaars gekoppeld worden. Hiermee ontstaat meer eenheid in het veilig remote-access-beheer in de gebouwenautomatisering.

Daarnaast kun je met een SiteManager ook mail of SMS versturen met of zonder simkaarten. Minder gedoe en meer mogelijkheden omdat je nu grip hebt op die analoge controllers én vanuit elke plek je beheer kunt regelen.

Interesse of vragen? Neem contact op: info@jaro-industry.nl | +31 (0) 85-105 25 72