Bow logo

Blog

Op afstand kloktijden regelen

< Terug naar overzicht
Weersvoorspellend en op afstand kloktijden regelen

Beheer je een gebouw waar een ketel met thermostaat staat en/of werk je met kloktijden? Dan is onze nieuwe samenwerking met Hero Balancer wellicht interessant voor jou. Onder andere omdat we weer die energiebesparende factor hebben.

Wat je vaak ziet is dat het systeem van een klok te moeilijk is gemaakt door de leverancier. Niemand weet hoe je met de instellingen aan de slag kunt. Daarom een samenwerking met Hero Balancer. Zij hebben een online platform met een basisinstelling waardoor je heel simpel de klok kan bedienen. Vervolgens kun je ook kiezen uit allerlei uitbreidingen.

Hoe werkt het?

Wij installeren dit systeem bij jou en adviseren natuurlijk ook hoe je dit optimaal kunt gebruiken. Hero Balancer en Jaro Controls delen op deze manier kennis en kunde. Hierdoor kunnen we samen nog meer bedrijven helpen. Je kunt de ketelsturing laten overnemen en optimaliseren. Wij plaatsen dan een schakelkast met regeltechniek en bouwen een koppeling. Vervolgens kun je weersvoorspellend en op afstand je kloktijden regelen. Dat scheelt een hoop tijd en energie!

Blij met Hero Balancer

We zijn enorm blij met deze samenwerking, omdat het weer verder helpt om nog meer installateurs enthousiast te maken om energie te besparen. Daarnaast heeft Hero Balancer een mooie hoogwaardige regeltechniek. Ook hebben ze een offertetool die direct de energiebesparing laat zien en ook in welk tijdsbestek. Dit geeft inzicht in je besparing en is eenvoudig in gebruik. Wij willen het ook transparant en eenvoudig houden. Dit past gewoon heel erg bij ons.

Is dit misschien wat je zoekt? Weersvoorspellend en op afstand je kloktijden regelen? Neem contact met ons op: info@jaro-controls.nl | +31 (0) 85-105 25 69